Syyskaudella Saskia Vanhalakka palaa meille tiistain opettajaksi. Tässä Saskian esittely itsestään:

Olen Saskia Vanhalakka, 28-vuotias Tamperelainen tyyppi! Hevosrakkaus leimahti kohdallani lapsuudessa Majantallilla, eikä paluuta sen jälkeen ole ollut. 
Olen aloittanut ratsastuksenohjaajan opinnot Kangasalla Suomatkan ratsastuskoulussa oppisopimuksella Ypäjän hevosopiston kautta. Alun jälkeen tutkinnon ohjaajaksi vaihtui Sanna ja ratsastuksenohjaajaksi valmistuin 2016 Pirkkalan ratsastuskoulusta. Ratsastuksen opettamisesta minulle on kertynyt kokemusta yhdeksän vuoden ajalta. Olen opettanut kaiken tasoisia ryhmiä sekä koulussa että esteillä. Viiimeiset muutaman vuoden olen myös valmentanut Pirkanmaan seudulla aktiivisesti kouluratsastusta sekä toiminut erilaisten hevosten ratsuttajana ja kouluttajana.
Suomen rajojen ulkopuolella kokemusta on kertynyt Ranskassa showhevosten kanssa, Norjassa terapiatallilla sekä Portugalissa klassisen kouluratsastuksen parissa.
Sydämenasiani ratsastuksen opettamisessa on tasapainoinen ja hyvä istunta, eleettömät avut ja hevosen hyvinvointi. Istunnan ja ratsukon tasapainon korjaaminen onkin mielijuttuni opettaessa – sekä hevosen että ratsastajan on viihdyttävä! 
Vapaa-ajallani koulutan neljävuotiasta suomenhevostani Mörköä ja olemme juuri aloittaneet kilpailun kouluratsastuksessa. Hevosen ehdoilla haaveenamme on suomenhevosten SM. Pidänkin ammattitaitoani yllä valmentautumalla aktiivisesti ja ratsastan melkeinpä joka päivä.
Nähdään tallilla, on ilo olla avuksi!