Ratsastustunnit

Ratsastustunteja pidetään iltaisin maanantaista perjantaihin, sekä lauantaisin 12:00-16:00. Sunnuntait on omistettu levolle, kursseille ja kilpailuille. Kesällä tunteja on myös päiväsaikaan.

Ratsastustunteja pidetään kaikentasoisille. Alkeiskursseja meillä järjestetään vain harvoin, mutta kysyä kannattaa aina. Osaavammat harjoittelevat koulu- ja esteratsastusta tasoryhmissä. Meillä on mahdollisuus myös valmentautua ja kilpailla taitojen karttuessa. Hevosemme ovat osaavia ja toimivat kevyillä avuilla. Painotammekin tunneilla istunnan käyttöä ja pehmeiden apujen opettelua.

Ryhmäkoko on 4-6 ratsastajaa. Tunnin kesto on 60 min, joka pitää sisällään selkäännousun ja jalustinhihnojen säädön.

Ratsastaa voi joko kausikortilla, 10h kortilla tai irtotunteina. Kausikortti sisältää tunteja yhtä monta kuin kaudessa on viikkoja ja se on käytettävä kauden aikana. Kausikorttilaisena jos olet tunniltasi poissa ja perut tunnin ajoissa (edelliseen päivään klo 15 mennessä), voit tulla ratsastamaan rästitunnin jonakin muuna päivänä. 10 tunnin kortti sisältää nimensä mukaisesti 10 ratsastustuntia, ja on voimassa 4kk jolloin voit halutessasi jättää myös väliviikkoja. Muistathan myös 10h-korttilaisena perua tuntisi edelliseen päivään klo15 mennessä jos et pääse paikalle, perumatta jätetty tai viime hetkellä peruttu tunti katsotaan käytetyksi. Kaikkien tuntien ja korttien hinnat löydät hinnasto-sivulta. 

Ratsastustuntien varaus ja peruutus tekstiviestillä 041-5150050, tai sähköpostilla sannaelahti(at)gmail.com. Huomioi että sähköposti ei tavoita viimetipassa, tekstiviesti tavoittaa myös tuntien aikana. Olemme huonosti puhelimen ääressä, jos siis et tavoita soittamalla, laita viesti. Kiitos!