Hevoset

LEO: FORELLÎ

Puoliveriruuna
s. 2011 Latvia
sk. 165 cm
Leo on laadukas, vielä kehittyvä nuori hevonen. Herkkä, kiltti, fiksu ja reipas, kapasiteettia on vähintään riittävästi sekä kouluun että esteisiin. 

Laku: Lazura

Pv-tamma,

s. 2012, Latvia 
sk. 165cm

Laku on herkkä ja reipas tamma, mutta silti tasainen ja luotettava menijä. Laadukas ja osaava ratsu niin kouluun kuin esteisiinkin.

Armi : Ariadne

Puoliveritamma
s. 2008, Latvia
sk. 163 cm

Armi on reipas, herkkä ja osaava tamma. Kiltti ja innokas ratsu niin koulu- kuin estetunneille.

Sirke : E. Sirke

Suomenhevostamma
s.2003, Suomi
sk.n. 155cm

Sirke on kiltti ja sympaattinen suomenhevospallero. Ratsain intoa on usein liikaakin, mutta malttaessaan keskittyä osaa kulkea ihan näppärästi.

Santos : ST Chantos

Suomalainen puoliveriruuna (fwb)
s.2011 Suomi
sk 175cm

Laadukas ja osaava hurmuri. Mukana osaavimpien tunneilla. Jos ratsastat tarkoilla ja nopeilla avuilla, Santos antaa hienoja fiiliksiä, puristaen ei liiku mihinkään.

Rasa : Dazzle n Daze

Latvian sport horse -tamma
s. 2006 Latvia
sk. 170 cm

Rasa on osaava, kiltti ja sopivan reipas tamma.

Jetti: Sg New Jet

Fwb-ruuna
s. 2013, Suomi 
sk. n.170 cm

 

Jetti on laadukas suomalainen puoliveriruuna etenkin osaavampien ratsastajien makuun. Nuoresta iästään huolimatta hyvin koulutettu, fiksu ja rohkea. Erityisen sosiaalinen ja touhukas kaveri joka tulisi kainaloon jos mahtuisi. 

Diiva: Tekarin Diiva

Suomenhevostamma
s. 2012, Suomi 
sk. n.150cm

Diiva on kiltti suomenhevostamma, joka asuu ja työskentelee meillä ainakin toistaiseksi. Pienestä koostaan huolimatta tammalla on isot hyvät askellajit ja kiva hyppy. Kiltti kenen vaan ratsastaa ja osaavan ratsastajan kanssa kulkee oikein kivasti.

Siiri : Bassira

Puoliveritamma
s. 2010 Viro
sk. 162 cm

Siiri on herkkä ja hienoliikkeinen tamma. Tarkka ratsastajan istunnasta; jos ratsastat liian karkeilla avuilla, Siiri sulkeutuu kuoreensa. On mukana kokeneempien tunneilla.

Vinski : Wimmawe

Risteytysruuna (pv/ox/pre)
s.2009, Suomi
sk. 156cm

Vinski on kiltti ja luotettava ratsu, jolla on erityisen kivat askellajit istua. Osaa niin koulun kuin esteetkin, joskin välillä vaatii pientä herättelyä esitelläkseen taitonsa.

Omppu : Opera

Risteytysponitamma
s. 2004, Viro
sk. 148cm

Omppu on erittäin osaava iso poni. Herkkä ja eteenpäinpyrkivä poni, jolta ei heti lopu kapasiteetti kesken. Kokonsa ja koulutustasonsa puolesta sopii hyvin myös aikuisille.

Tuutti: Tuutori

Suomenhevosruuna
s. 2010, Suomi 
sk.152 cm

Tuutti on reipas ja herkkä suomenhevonen, joka liikkuu oikein näppärästi sekä koulu- että estetunneilla. Kovakätinen ratsastaja saa tämän jännittymään. Herkkyys näkyy myös tallissa; on kovin kiltti ja ihmisrakas karsinassa, mutta stressaantuu heti jos karsinan edessä on liikaa ihimisiä. Annetaan siis Tuutille rauhaa ja tilaa, ja varustaessa rapsutellaan rauhassa karsinassa.

Tiuku

Risteytysponitamma
s. 2008 Suomi
sk. 130cm

Tiuku on kiltti ja kaunis poni, toimii joka lajissa ja on kiltti käsitellä, vaikkakin joskus hiukan ponimainen. Vaatii napakkuutta mm. ruohotuppojen ohi kulkiessa :). Suvussa pääosin russia ja welsh mountainia.

Monty : Montreal II

Puoliveriruuna
s. 2005, Liettua
sk. 172cm

Monty on iso, näyttävä ja osaava puoliveriruuna. Mukavan herkkä ratsastaa, arvostaa pehmeää ja mukautuvaa ratsastajaa.