Henkilökunta

Sanna

Sanna

Olen Sanna Lahti, ja toimin ratsastuskoulun yrittäjänä ja pääopettajana.

 

Olen kotoisin Kangasalta, ja viettänyt suurimman osan lapsuudestani ja nuoruudestani Herttualan ratsastuskoululla hevosia hoitaen, ratsastaen ja tallitöitä tehden. Myös hevostenhoitajan tutkinto sujui oppisopimuksella Herttualassa Outi Talven opissa. Hevosenhoitajaksi valmistuttuani siirryin Ypäjälle, ja vuonna 2001 valmistuin ratsastuksenopettajaksi Hevosopistosta, hienolta vuosikurssilta Rok11.

 

Valmistuttuani olen työskennellyt ratsastuksenopettajana mm. Husön ratsastuskeskuksessa Sipoossa ja Kttallilla Äetsässä. Ääniongelmien vuoksi päätyö vaihtui muutamaksi vuodeksi muulle alalle, mutta opetustyö jatkui yksityisratsukoita opettaen ja nuoria hevosia ratsastaen Pirkanmaalla. Hevoskokemusta löytyy myös Suomen rajojen ulkopuolelta: Olen työskennellyt ratsastajana Englannissa connemarakasvattajalla, Itävallassa pv-siittolassa, Belgiassa myyntitallilla ja Italiassa estekisatallilla.

 

Ratsastuskouluyrittäjänä aloitin vappuna 2014 Kangasalan Suomatkan tilalla. Sieltä ratsastuskoulun toiminta siirtyi omiin tiloihin Pirkkalaan elokuussa 2015.

 

Pidän ratsastustunnit keskiviikosta lauantaihin ja vastaan tallin toiminnasta sekä hevosten hyvinvoinnista. Sydäntä lähellä on hevosten hyvä kohtelu, hevosystävällinen ratsastus ja apujenkäyttö. Tunneillani treenataan kaikkia lajeja monipuolisesti, ja pyritään siihen että sekä ratsastajat että hevoset viihtyvät tunneilla ja kehittyvät. Päivitän omaa osaamistani valmentautumalla itse aktiivisesti ja kesällä 2018 opiskelin myös Centered ridingohjaajaksi. 

 

 

MAIJU

MAIJU

Olen Maiju Liehu, Master-ratsastuksenopettaja ja III-tason valmentaja. Olen kotoisin Tampereelta, ja suurimman ajan nuoruudestani viettänyt Tampereen Ratsastuskeskuksessa Niihamassa. Sain silloin toimia mm. Hanna Heiskasen Flibu-hevosen hevosenhoitajana, ja siitä inspiroituneena haaveeksi nousi ratsastuksenopettajan ammatti.

Tie vei lukion jälkeen Ypäjälle, ja opiskelin ratsastuksenohjaajaksi. Ypäjällä viihdyinkin sitten hieman pidempään, ja taskuun kertyi myös ratsastuksenopettajan ammattitutkinto, ja arvokasta työkokemusta alan parhaiden ammattilaisten parissa.

Viimeiset 10 vuotta olen työskennellyt Tampereen Ratsastuskeskuksessa Niihamassa. Ympärilläni on ollut upeita kollegoja, oppilaita ja hevosia, ja kokemusta ja näkemystä on karttunut. Master-ratsastuksenopettajaksi valmistuin keväällä 2020.

Vapaa-aikani kuluu hevoseni Luxin ja koirani Loren kanssa puuhaillessa. Haaveissa olisi myös opiskella IV-tason valmentajaksi.

Tervetuloa tunneilleni, nähdään tallilla!

Maiju opettaa meillä maanantai- ja tiistai-illat.

 

 

Jarmo

Jarmo

Jarmo on tilan isäntä, ja osallistuu aktiivisesti tallin arkeen ja tilojen kunnossapitoon oman rakennusyrityksensä pyörittämisen ohella. Jarmon käsialaa on myös mm. tallin maneesi.

 

 

 

 

 

Tallin henkilökunnan lisäksi meillä on hyvä talliporukka ja monia vakitallilaisia jotka ovat tallilla useamman kerran viikossa. Neuvoa ja apua voi ja kannattaa siis kysellä tallilla olevilta, yleensä apua löytyy aina.