Esittely

Olemme Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ratsastuskoulu. Tallimme sijaitsee Pirkkalassa, Anian kylän kauniissa maalaismaisemassa. Panostamme laadukkaaseen opetukseen sekä hyviin hevosenkäsittelytaitoihin. Meille on myös erittäin tärkeää, että hevosillamme on hyvä olla. Ne saavatkin nauttia koko kesän laidunelämästä, ja viettää talvipäivät kavereiden kanssa suurissa tarhoissa.

Tarjoamme ratsastustunteja tasoryhmissä helposta C:stä koulu- ja estevalmennuksiin. Alkeiskursseja meillä ei ikäväkyllä ole tarjolla, kaikissa ryhmissämme ratsastetaan tällä hetkellä itsenäisesti kaikissa askellajeissa. Ryhmäkoko on max 6 ratsukkoa. Käytössämme on kesällä 2016 valmistunut 20x50m puumaneesi sekä hyväpohjainen ratsastuskenttä. Järjestämme myös kilpailuja omalla tallillamme, ja osaavimmat pääsevät muuallekin kilpailemaan hevosillamme. Hevosemme ovat osaavia ja toimivat kevyillä avuilla. Painotammekin tunneilla istunnan käyttöä ja pehmeiden apujen opettelua, sekä tallissa hyviä hevosenkäsittelytaitoja.

Tallimme on avoinna ti-pe klo 15-21 (kesällä pääsääntöisesti 20:00 asti) ja lauantaisin klo 10-16, sekä loma-aikana myös mahdollisten päiväkurssien aikana. Muuna aikana sovithan tallille tulostasi etukäteen.

Tervetuloa tutustumaan meihin!